Меню
Количка

За нас

История:


Dalaverkata.com е платформа за продажба на дрехи и аксесоари, собственост на фирма САГА-2010 ЕООД. Един амбициозен проект, базиран на повече от 7 години опит в сферата на онлайн продажбите. Едно интелигентно и адекватно решение за натовареното ежедневие на съвременната жена.

 


Ние осъзнаваме важността на правилното впечатление във всяка ситуация, която ти предоставя динамичното ежедневие. Разбираме и необходимостта на жената да се променя. Затова ние израстваме заедно, минавайки през всички фази на женствеността и нейните разноцветни настроения.

 

 

Мисия:


Има едно нещо, което никога не излиза от мода и това е собственият стил.

Изкуството да изразиш себе си чрез облеклото е сред незаменимите умения на всяка една успяла дама. Съвременната представителка на нежния пол е олицетворение на красотата във всичките и форми и размери.

Ние от Dalaverkata , вярваме, че именно разнообразието прави живота цветен и вълнуващ.

Нашата мисия е да подберем и поднесем качествен и богат избор от дрехи и аксесоари на достъпни цени, подходящи за индивидуалните предпочитания на всеки клиент и да предоставим на своите потребители възможността да изразят себе си чрез гласа на модата по лесен и удобен за тях начин.